Як вибрати міжкімнатні двері для офісного інтер'єру

Як вибрати міжкімнатні двері для офісного інтер'єру фото основне

Облаштування офісу має важливе значення не тільки для працівників компанії, а й для відвідувачів. Однією з важливих складових вдалого облаштування є міжкімнатні двері. Ці предмети інтер'єру виконують не тільки пряму функцію – поділ простору, захист від шуму і сторонніх запахів, але і є елементом декору. Щоб обстановка була гармонійною, радувала співробітників і клієнтів, слід продумати всі деталі, а також з'ясувати, як вибрати міжкімнатні двері в офіс. Розберемося, на що потрібно звернути увагу під час купівлі та встановлення дверного полотна в офісному приміщенні.як вибрати міжкімнатні двері в офіс

Найкращі двері в офіс міжкімнатні: які вибрати

Сучасні виробники пропонують величезний вибір міжкімнатних дверей для офісу. Вони відрізняються способом відкривання, матеріалом виготовлення, а також іншими технічними характеристиками. Кожен покупець зможе вибрати найкращі двері в офіс міжкімнатні, виходячи зі своїх можливостей і переваг. Щоб не помилитися і купити ідеальну модель, варто визначитися з важливими характеристиками.

Матеріал виготовлення

Для початку вирішіть, з чого мають бути виготовлені міжкімнатні двері для офісу, як вибрати міцність матеріалу, які варіанти добре себе зарекомендували.

  1. Дерево. Натуральна сировина, яка ніколи не виходить із моди. Дерев'яні двері міцні, екологічно чисті, мають привабливий вигляд. Вони здатні підкреслити високий статус людини, до кабінету якої ведуть. Не дивно, що дверні полотна з масиву встановлюють у кабінетах керівників. Більш доступний варіант – екошпон і МДФ.
  2. Скло. Двері з цього матеріалу виглядають в інтер'єрі досить стильно. Не варто хвилюватися про те, що вони занадто крихкі. Сучасні скляні міжкімнатні двері відрізняються міцністю і довговічністю.
  3. Метал. Відповідаючи на запитання, які двері ставлять в офіс найрідше, можна з упевненістю сказати – металеві. Хоча це і не дуже популярний матеріал для виготовлення дверного полотна, але, якщо ви хочете зробити офісний інтер'єр оригінальним, купіть для кабінетів двері з металу.

Кожен матеріал має свої переваги та недоліки. Перш ніж зробити покупку, варто вирішити, які вибрати міжкімнатні двері для офісних приміщень.

Спосіб відкривання

міжкімнатні двері для офісу як вибрати міцністьЩе один важливий момент, з яким слід визначитися, обираючи двері для офісу, – спосіб відкривання.

  1. Розпашні. Найпоширеніший вид міжкімнатних дверей. Якщо ви думаєте, як вибрати міжкімнатні двері в офіс, щоб вони були простими та водночас надійними, зверніть увагу на розпашні конструкції. Це класичний варіант, який ніколи не виходить з моди.
  2. Розсувні. Як правильно вибрати двері для офісу, якщо приміщення не дуже велике? Варто придивитися до розсувних конструкцій. Вони виглядають досить стильно, при цьому займають небагато місця. Ще однією перевагою розсувних дверей є відсутність порога. Люди часто не помічають цей конструктивний елемент і спотикаються. Без поріжка зменшується ризик отримання травм на робочому місці.
  3. Складні. Двері, які відчиняються і зачиняються "гармошкою", також можуть заощадити достатньо простору. Вони мають привабливий зовнішній вигляд і можуть вдало доповнити інтер'єр сучасного офісу.

Ще один спосіб заощадити місце – використовувати міжкімнатні перегородки. Це легкі конструкції, за допомогою яких можна розділити простір на зони, не витративши багато грошей.

Розмір дверей

Залежно від розміру дверного отвору слід підшукати відповідне дверне полотно. Сучасний салон з продажу дверей пропонує своїм клієнтам всілякі варіанти: від величезних до найменших, широкі або високі. Залежно від площі приміщення можна підібрати найкращий варіант. Якщо виникають будь-які питання, досвідчені фахівці, що займаються створенням інтер'єрів, а також вивчають модні тенденції, неодмінно допоможуть зробити правильний вибір.

Як вибрати міжкімнатні двері в офіс: ідеї дизайну

Вибравши міжкімнатні офісні двері, види яких настільки різноманітні, визначтеся з дизайном. Залежно від колірної гами приміщення, дверні панелі також можуть бути представлені в іншій палітрі. Якщо ваш офіс оформлений у стилі хай-тек або лофт, можна вибрати дверні полотна темних відтінків. Для приміщення, де переважають нейтральні тони, підійдуть дерев'яні вироби з натуральним кольором і фактурою. Якщо ж ви слідкуєте за модними тенденціями та хочете завжди бути в тренді, зверніть увагу на відтінки, популярні у 2024 році: синій, кораловий і смарагдовий. Двері в таких тонах неодмінно стануть родзинкою офісу. Оформляючи приміщення, не стримуйте фантазію та експериментуйте. Результат обов'язково принесе радість вам і всім відвідувачам, які приходитимуть до офісу.


Вам також може бути цікаво