ТОП Кращих виробників ламінату

ТОП Кращих виробників ламінату фото основне

З моменту появи на українському ринку ламінату пройшло вже майже 30 років, між тим це підлогове покриття і досі не втрачає своїх лідерських позицій. В боротьбі за покупця, виробники постійно вдосконалюють свою продукцію: моделюють нові системи з’єднання, використовують різні способи обробки та натуральні матеріали. Разом із тим, не увесь ламінат можна назвати якісним. Намагаючись зекономити, недоброякісні виробники пропонують матеріал, виготовлений з дешевої деревини та клею. Звісно, розраховувати на гарний вигляд та тривалий період служби покриття в цьому разі не доводиться. Щоб не помилитись, вибираючи матеріал, варто звертати увагу на бренд. Ми підготували для вас підбірку “Кращі виробники ламінату 2021”. Сподіваємось, ця інформація допоможе вам зробити найкращий вибір.

Ламінат Krono Original

Виробляється німецькою компанією Kronotex, що входить в корпорацію Swiss Krono Group. Перша продукція бренду на ринку Європи з’явилась ще в 1993 році. Відтоді компанія стрімко розвивається та збільшується. На сьогодні їй належить понад 40 виробничих майданчиків, розташованих в Німеччині та деяких інших країнах. Стабільності виробництва вдається досягти завдяки організації за типом “повний цикл”. Kronotex самостійно вирощує лісний масив, займається обробкою, сушкою, порізкою деревини, виготовленням усіх складових частин ламінату, а також супутніх товарів, зокрема плінтус. Вироби бренду експортуються у 80 країн світу, також й в Україну.

Основні переваги ламінату Krono Original

  1. Виробник пропонує покриття 32-33 класів зносостійкості. Відтак, використовувати його можна як в житлових приміщеннях, так і в офісах, приватних кабінетах, громадських місцях із високою прохідністю.
  2. Величезний асортимент. Каталог Krono Original містить вироби різних порід, стилів, форматів, кольорів.
  3. Довговічність. Термін експлуатації ламінату Krono Original, зазначений виробником, становить 15-30 років.
  4. Натуральність та безпечність. Виріб складається із природної деревини. Уся продукція обов'язково тестується перед відправленням до замовників. Висока якість та екологічність ламінату підтверджується сертифікатами FSC, EPLF, CE та нагородою “Blue Angel”.
  5. Легкість монтажу. Завдяки інноваційним замковим системам з’єднання – Krono Original® Twin-Clic-System та 1clic2go-System – справитись з укладанням покриття вдасться і новачку.
  6. Можливість поєднання із системи підігріву підлоги до 28 °C.
  7. Міцність. Вироби стійкі до сонячного проміння, а також зовнішніх пошкоджень: тертя, подряпин, ударів тощо.
  8. Вогнестійкість виробів. Ламінат Krono важкозаймистий матеріал і, завдяки цьому також, компанія Kronotex потрапила в наш рейтинг виробників ламінату 2021

Топ кращих ламінатів, зокрема й вироби Krono, часто підробляють. Це, звісно, мінус. Не потрапити на гачок аферистів вдасться, якщо купляти покриття в офіційних партнерів та прямих постачальників ламінату Krono Original, зокрема й в магазині “Альберо”.

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 1

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 2

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 3

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 4

Ламінат Kaindl

Справедливо в список “Провідні виробники ламінату” потрапляє Kaindl. Цій австрійській компанії налічується понад 120 років. Починалось все з невеличкої пилорами, яка дуже швидко переросла в деревообробне підприємство. Компанія налічує понад 800 працівників та експортує свою продукцію в більшість країн світу. Особливою популярністю ламінат Kaindl користується в Канаді, США, Бельгії, Італії, Україні. Добре знають "підлогові покриття з Зальцбургу" й в інших країнах.

В “топ кращих ламінатів” вироби Кайндл потрапляють і через ряд інших переваг.

  1. Довговічність. Представники компанії Kaindl запевняють, що вироби можуть прослужити до 30 років.
  2. Великий модельний ряд. В каталозі бренду сотні різноманітних декорів, що відрізняються не лише форматом та кольором, але й текстурою, ефектами, способами обробки. Особливу увагу дизайнерів привертають декори з системою синхронного тиснення в регістр та лазерний друк Digital Print. Такий ламінат максимально імітує структуру натуральної масивної дошки.
  3. Простота монтажу. Розроблений та запатентований компанією замок Kaindl LOC  суттєво пришвидшує процес укладання та забезпечує стабільність усієї поверхні.
  4. Екологічність. Ламінат повністю відповідає усім європейським нормам, має сертифікати EPLF, CE, PEFC. Як і деякі інші компанії, що потрапили в наш рейтинг виробників ламінату в Україні, Kaindl може похвалитись нагородою «Blau Angel».
  5. Окрім самого ламінату, Кайндл пропонує також великий асортимент супутніх аксесуарів, зокрема й плінтусів.
  6. Міцність. Компанія Kaindl може похвалитися щільною основою – несучою плитою. Виготовляється цей елемент з альпійської ялинки.

Якщо говорити про недоліки, то в цього покриття він лише один – висока ціна.

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 5

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 6

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 7

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 8

Ламінат Beauty Floor

Не був би повним наш рейтинг ламінату в Україні без Beauty Floor. Бренд належить французькій компанії Alsapan. Сімейне виробництво меблів та іншої продукції з дерева запрацювало ще в 1972 році.

Виробництво підлогових покриттів розпочинається в 1995 році. Щорічно компанія інвестує в розвиток технологій виробництва від 12 до 15 мільйонів євро. Завдяки цьому компанії не лише вдається залишатися лідером на європейському ринку, але й продукувати підлогові покриття без шкоди для довкілля.

Переваги ламінату Beauty Floor.

  1. Екологічність. Усі колекції бренду відзначені сертифікатом "А +", PEFC. Це означає, що виріб максимально безпечний для людського здоров’я та довкілля, а сам процес виробництва – екологічний.
  2. Легке з’єднання. Інноваційне замкове з'єднання 5g сприяє стабільності всього покриття та суттєво спрощує процес монтажу.
  3. Стійкість до механічних пошкоджень та тривалого статичного навантаження.
  4. Високий рівень шумопоглинання, вологостійкості, пожежної безпеки.
  5. Можливість поєднання із теплими підлогами температурою до 28 °C.

Як запевняють самі виробники, ламінат Beauty Floor може прослужити 15-20 років за умови дотримання правил його експлуатації.

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 9

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 10

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 11

ТОП Кращих виробників ламінату Фото 12

Висновки

Підсумовуючи, варто сказати, що й українські виробники ламінату, і закордонні не стоять на місці. Вони невпинно працюють над удосконаленням своєї продукції. Обираючи покриття для власного помешкання чи офісу, закладу, варто врахувати усі моменти. Не радимо економити на підлоговому покриттю, адже дорогий матеріал відомих брендів прослужить значно довше, ніж дешевий маловідомих виробників.

В інтернет-магазині “Альберо” зможете завжди придбати якісний та оригінальний ламінат австрійського, німецького, французького виробництва. Усі пропоновані товари мають сертифікати якості. Ламінат від топ виробників має гарантію експлуатації 15-30 років.


Вам також може бути цікаво